Specialist Google Ads

specialist google ads

Specialist Google Ads

Adevarul gol golut despre promovarea platita dar si de ce este asa de greu sa gasesti un specialist google ads.

Un specialist google ads se ocupa cu administrarea si crearea campaniilor de de marketing facilitate de Marele G.

Sunt doar doua situatii in care as recomanda Google ads pentru oameni de business. Acest tip de promovarea este foarte bun la inceput sau daca esti un business cu vechime. Cand zic vechime ma refere la o experienta de cel putin 20 de ani.

La inceput nu te stie nimeni si pana o sa incepi sa ai trafic organic va trebui sa platesti tribut la Marele G. Cei care se afla in aceasta situatie folosesc google ads doar pentru a supravetui ca sa nu ajunga una dintre miile de firme ce falimenteaza din primul an. Daca vrei sa sa prosperi trebuie sa apelezi la optimizare SEO.

Firmele cu vechime folosesc Google ads pentru a-si elimina competitia. Cu alte cuvinte sunt dispusi sa cheltuie bani doar ca sa ii scoata pe altii din cursa.

In ceea ce priveste google Ads putini se pricep sa creeze o campanie clasica si ajung sa fie victimele asa ziselor campanii inteligente care fac ditai gaura la buget prin asa zisele licitatii „inteligente”. Respectivele campanii sunt inteligente dar nu pentru advertiser ci pentru cei care le-au inventat.

De ce sa apelezi la un profesionist?

Probabil ca ai incercat si tu google ads si acum vrei sa apelezi la un specialist sau poate ca ai contul suspendat si vrei sa rezolvi aceasta problema.

Daca ai incercat acest tip de promovare si nu ai avut succes e de inteles. E un pas normal prin care trec majoritatea clientilor mei. Toti cadem in aceasta capcana la inceput.

Daca aveti contul suspendat atunci este foarte important sa nu incercati sa creati alte conturi fiindca Gogu stie tot. Mai ales de cand folosesc inteligenta artificiala. Un cont suspendat poate dura si pana la 6 luni pana cand se activeaza iar. Daca sunteti in aceasta situatie trebuie sa refaceti site-ul de la zero.

Atunci cand un cont este suspendat se ofera categoria de motive pentru care a fost suspendat. Dupa ce rezolvam care credem noi ca sunt cauza va trebui sa asteptam cuminti pana cand contul nostru va fi analizat de un angajat google.

Acum ca am intrat sub lupa lor acel angajat va face o verificare amanuntita a site-ului si a intregii activati legata de contul dvs. Mai mult ca sigur vor aparea si alte neregularitati in acest moment. Le vom rezolva si va trebui sa asteptam iar. Tocmai de aceea recomand sa refaceti site-ul pentru a reduce timpul de astepare.

Contact

office@winning-websites.ro

Politica de Confidentialitate

Copyright © 2024 | Winning Websites SRL